<
 
ledigaveckor
prislista
bokning
resahit
kontakt
hem


stadsvapen
Vår lägenhet Runt knuten Våra kvarter Nice Kartor

          Lägenheten i Nice

Vår lilla pärla i himlen ligger på Rue Caffarelli i de trevliga och centrala ”Quartiers des Fleurs” blommornas kvarter, vilket ses från balkongen på fjärde våningen där innegården prunkar av grönska. Balkongen ligger i söder längst med den 38m2 stora lägenheten.

Lägenheten består av ett fräscht badrum kalkat i vitt och blått med en duschhörna. Köket är trevligt och funktionellt där det finns gasspis, kyl, frys, mikro och tvättmaskin. Det är gott och väl utrustat för fyra personer.

Hjärtat i lägenheten är det rymliga och ljusa vardagsrummet med franska fönster ut mot balkongen. Med en öppen planlösning hänger sovrummet ihop med vardagsrummet.
I sovrumsdelen finns två bekväma sängar och ett rejält klädskåp.

 

vardagsrum2
Titta vidare på lägenheten


söderfasad1

Balkongen och utsikten
Tryck på bilden eller här


Det bästa av allt. Lång balkong i söderläge där vi gång på gång förundrar oss över att det kan vara så tyst i en storstad. Vi har utsikt i väster mot ”ryska kullen” där ryska aristokrater efter ryska revolutionen byggde sina vackra villor. Det finns mycket att vila ögonen på, inte minst flygplanen som startar och landar borta i horisonten.

 

Ett "Nicehus"

Villa Yvonne byggdes 1947 i en typisk Nicestil med tydliga spår från Italien. På ena sidan finns det långsmala fönster och järnsmide, medan det på andra sidan finns inbjudande balkonger. Huset är fyra våningar högt med en fräsch entré och en pytteliten hiss.

Norrfasad2

Gå till runt knuten